Je hebt geen objecten bewaard. Klik op deom objecten te bewaren.
  • Zoeken...

Winkelpand met nog in te delen verdieping aan de hoofdweg ter hoogte van de Tout-Lui-Fautweg.  

Indeling

Begane grond
winkelruimte
magazijn / garage
keuken

Eerste verdieping
grote open nog in te delen ruimte
badkamer met toilet

Voorzieningen

110/220V elektra

Overige informatie

Er is zowel een binnen- als buitentrap naar de eerste verdieping. Voor elke etage is aparte stroom- en watervoorziening. Het pand is momenteel verhuurd aan een winkelier. Het kan in verhuurde staat of na 4 maanden vrij van bewoning en gebruik geleverd worden. Het pand staat op naam van een beheerstichting die kan worden overgenomen. Hierdoor betaal je geen overdrachtskosten.

Bestanden en links

Perceelkaart 
Google Maps 

Financieringsmogelijkheden

Bankfinanciering
Wil je een financiering met een laag rentepercentage en een lange looptijd? Als je een eigen inbreng van minimaal 20%, een vast inkomen en toereikend inkomen hebt en tenminste 21 jaar bent kun je bij banken terecht voor een lening. Voor meer informatie zie de pagina Bankfinanciering.

Particuliere financiering 
Kom je niet in aanmerking voor een bankfinanciering of heb je belang bij een snelle afhandeling zonder allerlei voorwaarden en procedures van de bank? Wellicht is een particuliere financiering een oplossing. De minimale eigen inbreng is 70%. Het rentepercentage bedraagt 2% p/mnd en de maximale looptijd is 5 jaar

Interne financiering 
Indien je eigen inbreng niet voldoende is of als je geen hypotheekkosten of een lagere rente wilt kun je kiezen voor interne financiering. De minimale eigen inbreng is 50% van de koopsom. Het rentepercentage bedraagt 8% p/jr over het openstaande saldobedrag. Tevens is het mogelijk het pand op afbetaling te kopen waarbij de huur tot aan de algehele aflossing naar verkoper gaat. In dat geval betaal je geen rente. De maximale looptijd is 3 jaar. De juridische levering vindt plaats nadat het volledige saldobedrag is afgelost.

Contactgegevens

Remy Vastgoed
WhatsApp: +5978427000 
E-mail: info@remyvastgoed.com

1234567891011121314151617

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Pad van Wanica 5.732194, -55.212566 Pad van Wanica klik hier!Tout Lui Faut Kanaalweg Wanica, Suriname (Route)

Delen via
Delen via e-mail

Bestanden toevoegen

Remy Vastgoed