Je hebt geen objecten bewaard. Klik op deom objecten te bewaren.
  • Zoeken...

Ruim perceel op een gesloten project even voorbij Palm Village. Het terrein is 497 m² groot met een frontbreedte van 20 m en een diepte van 25 m. De straat is voorzien van waterleiding, elektravoorziening, straatverlichting en gesloten riolering.

Overige informatie

De straatnaam is de Formosapalmlaan. De verplichte jaarlijkse bijdrage voor het gemeenschappelijke onderhoud van straten, bermen, goten en dergelijke op het verkavelingsproject bedraagt $0,42 per vierkante meter perceel dat je in bezit hebt.

Financieringsmogelijkheden

Bankfinanciering
Wil je een financiering met een laag rentepercentage en een lange looptijd? Als je een eigen inbreng van minimaal 20%, een vast inkomen en toereikend inkomen hebt en tenminste 21 jaar bent kun je bij banken terecht voor een lening. Voor meer informatie zie de pagina Bankfinanciering.

Particuliere financiering
Kom je niet in aanmerking voor een bankfinanciering of heb je belang bij een snelle afhandeling zonder allerlei voorwaarden en procedures van de bank? Wellicht is een particuliere financiering een oplossing. De minimale eigen inbreng is 70%. Het rentepercentage bedraagt 2% p/mnd en de maximale looptijd is 5 jaar.

Interne financiering
Indien je eigen inbreng niet voldoende is of als je geen hypotheekkosten of een lagere rente wilt kun je kiezen voor interne financiering. De minimale eigen inbreng is 50% van de koopsom. Het rentepercentage bedraagt 1% p/mnd over het openstaande saldobedrag en de maximale looptijd is 4 jaar. De notariële overdracht vindt plaats nadat het volledige saldobedrag is afgelost.

Contactgegevens

Remy Vastgoed
WhatsApp: +5978427000 
E-mail: info@remyvastgoed.com

12 projectkaart345

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Palm Grove 5.852568, -55.084347 Palm Grove klik hier!Palm Grove, Nieuw Amsterdam, Commewijne, Suriname (Route)

Delen via
Delen via e-mail

Bestanden toevoegen

Remy Vastgoed