U heeft geen objecten bewaard. Klik op de hartjes om objecten te bewaren.

Particuliere financiering

Heb je een courant perceel als onderpand en kom je niet in aanmerking voor bankfinanciering of heb je belang bij een snelle financiering op maat zonder allerlei voorwaarden en procedures? Wellicht is een particuliere financiering dan een oplossing. Wij geven snel en vrijblijvend uitsluitsel over acceptatie.

Rente, looptijd en kosten
Het rentepercentage is 2% procent per maand en de maximale looptijd is 5 jaar. De notaris-, afsluit- en royementkosten bedragen eenmalig 12% van de hoofdsom. In sommige gevallen waarbij er een opstal op het perceel staat kan er gevraagd worden om een brandverzekeringspolis.

Procedure
De financiering kan binnen enkele werkdagen worden geregeld. Als je hiervan gebruik wilt maken hebben we de onderstaande stukken en het ingevulde aanvraagformulier nodig. Vervolgens nemen wij contact op om de situatie en voorwaarden te bespreken en een afspraak te maken voor een bezichtiging van het onderpand. Als je akkoord gaat wordt de hypotheekakte getekend en wordt de hoofdsom bij de notaris in depot gestort. Na enkele werkdagen, nadat de hypotheekakte is verwerkt, zal het notariaat je geld uitkeren.

Benodigde stukken

  • Identiteitsbewijs;
  • CBB-uittreksel of BRP-uittreksel met vermelding burgerlijke staat;
  • Nationaliteitsverklaring CBB;
  • Indien je gehuwd bent hebben we ook de stukken van je partner nodig.
  • Perceelkaart(en);
  • Evt. grondhuurbeschikking;
  • Evt. polis brandverzekering.

Download aanvraagformulier

Aanvraagformulier particuliere financiering

Persoonlijke gegevens aanvragerGevens onderpandVragenBenodigde stukken

Indien u gehuwd bent hebben we ook de stukken van uw partner nodig.