U heeft geen objecten bewaard. Klik op de hartjes om objecten te bewaren.

PerceelsID

Sinds juli 2017 is bij de verkoop van onroerend goed een perceelkaart met PerceelsID vereist. Een PerceelsID is een uniek identificatienummer van een perceel, net zoals elke burger een identificatienummer heeft. De PerceelsID is o.a. ingevoerd om ordening te brengen in de registratie van percelen en om de rechtszekerheid te vergroten.

Zonder PerceelsID kan onroerend goed niet meer worden overgedragen. Het laten maken van een nieuwe perceelkaart en het verkrijgen van een PerceelsID is een proces dat zeker één tot enkele maanden zal duren. Als je onroerend goed in de verkoop hebt adviseren wij om de aanvraag voor het verkrijgen van een PerceelsID alvast in gang te zetten zodat je direct zaken kunt doen wanneer er een koper is.

Objecten waarvoor een PerceelsID is aangevraagd of toegekend, worden op onze site voorzien van een PerceelsID-stempel. Hierdoor kunnen aspirant kopers in één oogopslag zien of er voor een bepaald object een PerceelsID is aangevraagd of toegekend. Als er voor een object al een PerceelsID is aangevraagd of toegekend dan is dit een pluspunt ten opzichte van objecten die dat niet hebben.

Het laten maken van een nieuwe perceelkaart en het aanvragen van een PerceelsID kan via Remy Vastgoed. Voor het in behandeling nemen van een aanvraag hebben we de oude perceelkaart nodig. Het basistarief voor aanvragen in en rond Paramaribo is SRD 2.250 of de tegenwaarde in euro’s. Voor aanvragen in buitengebieden kunnen we geheel vrijblijvend een prijsopgave doen. 

 

Bestanden

Voorbeeld van een perceelkaart met PerceelsID

Voorbeeld van een object met PerceelsID-stempel

Proces aanvraag PerceelsID

 

Nog vragen? Of een PerceelsID aanvragen? Mail ons.

Naam *

E-mail *

Telefoon

Onderwerp

Bericht*