• Zoeken...

Recensies

Goede en snelle service. Remy denkt mee met niet-ingezetenen die niet in Suriname wonen en komt met een goede oplossing om beide partijen tevreden te houden. Heel betrouwbaar en pragmatische aanpak.

Edinho Limon

 

I have purchased two properties listed on Remy’s website and have had excellent experiences so far. It is always difficult to trust someone, especially anyone who expects you to wire huge sums of money to them directly without an escrow agent (which is how we do purchases of real estate in the USA). But you can trust Remy, which is why I will go back to him to purchase or rent my properties.

Musa Ali

 

Ik beveel Remy Vastgoed van harte aan als makelaar. Ze zijn professioneel, ze begrijpen de behoefte van de klanten en reageren zeer snel, daarom behalen ze bevredigende resultaten voor hun klanten.

Wisheal Bandhoe

 

De zaken verliepen soepel. Fijn om zaken met u gedaan te hebben. Heb mijn huis verkocht en u heb mij daar zeker goed mee geholpen.

Tekla Reuter

 

Goede service en snelle afhandeling, alsnog bedankt.

Winny Thapooh

 

Goede betrouwbare makelaar en een goeie service.

Dinesh Mewalal

 

Wij hebben een goede ervaring met Remy gehad. Een zeer vlotte afhandeling! Remy, nogmaals bedankt voor je welwillende medewerking.

Jade Samidin

 

Great service. Very satisfied with their offered services.

Marie Fortune

 

Betrouwbaar, tevreden met de dienstverlening van Dennis en een goed geregelde website. Aangeraden.

Firaas Chote

 

Ik was op zoek naar een perceel in Suriname en kwam vaak aanbiedingen van Remy Vastgoed tegen. Ik heb contact opgenomen en er werd vlot gereageerd duidelijk aangeven hoe de zaken zullen gaan! Alle afspraken werden netjes nagekomen! Vaak hoor je kijk goed uit voor het kopen van het perceel van mensen in Suriname i.v.m. oplichting. Bij Remy Vastgoed zit je goed, er word precies uitgelegd wat kan en niet kan. Er word nette papierwerk afgeleverd en zaken worden via erkende notarissen gedaan! Een aanrader voor ieder die NIET opgelicht wilt worden wanneer u uw zinnen op een perceel hebt gezet!

Kevin Brunswijk

 

In 2022 heb ik een stuk grond in Suriname via Remy Vastgoed verkocht. Het gehele verkooptraject tot en met transport van de grond bij de notaris is door Remy Vastgoed uitstekend verzorgd. Ik heb Remy Vastgoed ervaren als een zeer betrouwbare partij. Zo zeer dat ik volmacht aan Remy heb gegeven om de akte bij de notaris te passeren. De financiële afwikkeling is heel netjes afgewikkeld. Mocht je een grond of woning in Suriname willen verkopen dan is mijn advies om zeker met Remy contact op te nemen om te kijken wat zij voor je kunnen betekenen.

Aniel Tewarie

 

Tevreden met de service en we zijn blij met de woning.

Carlos Stirling

 

Fijne betrouwbare makelaar komt zijn afspraken na. Wil je wat kopen of huren ga gerust met Remy in zee.

Gino Jacobs

 

Betrouwbare makelaar komt zijn afspraken na en helpt je goed, wil je iets verkopen, kopen of huren ga gerust in zee met Remy Vastgoed. Wij zijn heel goed geholpen door Remy.

Woodtable

 

Good and efficient services.

Emmanuel Ezekwudo

 

Betrouwbaarheid, kennis en kunde m.b.t. het doen van zaken in Suriname, was voor mij een pre! Remy Vastgoed heeft bewezen te voldoen aan al deze criteria. Wij zijn super blij met ons lapje grond gekocht via deze makelaar. Goed geregeld Remy… Keep up doing a trustworthy job!

Bento

 

Tezamen met mijn partner een mooi stuk perceel gekocht via Remy Vastgoed. Wat een professionele, betrouwbare en snelle afhandeling. Alles is echt super gegaan. Top meneer Remy! Zo krijg je toch weer vertrouwen in het geheel wat Suriname betreft!!

Eugenie

 

Snel en betrouwbaar.

Sean Resosemito

 

They helped me sell my property. Good experience.

Sean Resosemito

 

Via Remy de aankoop van een opknapper gedaan en heel tevreden over de afwikkeling. Top Remy.

Kenneth van Gom

 

Ik heb een leerrijke samenwerking gehad met Remy Vastgoed.

Faizel Blijer

 

Super tevreden met Remy Vastgoed. Highly recommended!!!!!

Rashmi Girjasing

 

Perceel gekocht bij Remy Vastgoed. Ze hebben mij heel goed geholpen, dienstverlening is TOP, betrouwbaar en heel klantvriendelijk. Ze zijn altijd bereikbaar en geven goed advies. Remy Vastgoed, TOP!!!

Rivellino Viga

 

Heel tevreden met de dienstverlening, betrouwbaar, klantvriendelijk en altijd bereikbaar voor adviezen, dus de moeite waard.

Henk Nannan

 

Mooi stuk grond gekocht via Remy. Erg goede support tijdens het koopproces, komt altijd snel terug met antwoorden op vragen. Van het plaatsen van een bod tot de overdracht bij de notaris was allemaal goed verzorgd. Bedankt voor alle support Remy!

Jeroen Jung

 

Betrouwbaar en klantvriendelijk. Zeker de moeite waard.

Bies Somai

 

Heel tevreden over de dienstverlening, altijd bereikbaar en klantvriendelijk. Alles ging snel en soepel, dus als je je perceel wilt verkopen is Remy Vastgoed een goede keuze.

Sheri Khan

 

Goede en snelle behandeling en altijd bereikbaar.

Gladys Gomo

 

Professioneel in hun dienstverlening… Waar er onduidelijkheden zijn, worden de vragen klantvriendelijk beantwoord…

Gary Caf

 

Goede en snelle service. Altijd te contacteren en behulpzaam.

Inder Sewraj

 

Good service, very professional and trustable. I recommend everyone to do business with Remy.

Soebhas Ramdin

 

Voor mensen die een perceel of huis te koop hebben of willen kopen, kunnen het best naar Remy Vastgoed. U zult er echt geen spijt van hebben want ze werken heel professioneel zowel met de koper als de verkoper. Ik praat uit mijn eigen ervaring met hun.

Gopi Alma

 

Remy Vastgoed is zeer professioneel! Altijd bereikbaar. Vlotte afhandeling. Zeer betrouwbaar. Aan te raden als u onroerend goed wilt kopen of verkopen!!!

Sally Chan

 

Heel goed geholpen en snelle afhandeling, een aanrader.

Yvonne Ramadhin

 

We zijn zeer tevreden over de dienstverlening bij de verkoop van ons perceel.

Geke Knol

 

Dhr. Remy heeft onze zaken, de verkoop van ons perceel in Suriname, professioneel afgehandeld.

Familie Lachman uit Nederland

 

Hartelijk dank voor de begeleiding bij de aankoop van mijn perceel. Alle procedures zijn mij geduldig uitgelegd. TOP!

Reni Soerohardjo

 

Samenwerking ging goed. Door Remy hebben wij een mooi perceel gekregen.

Marchella

 

Zijn manier van werken is professioneel. Zoals beloofd hebben we onze stukken binnen 2 maanden ontvangen. In de toekomst zeker weer contacten om business te doen.

Natasha

 

Goed contact onderhouden met medewerker Dennis. Snelle afwikkeling. Goed resultaat.

Sinned Ijsktr

 

They have many properties available and a good variety. Their presentation on the internet is real.

Charlie Mac Donald

 

Professional guidance and good value for purchasing with end-to-end service. Very much recommended.

Doric Armesh Ramlakhan

 

Vrij recent in contact gekomen met Remy van der Hoek. Remy leren kennen als een vakbekwame makelaar. Hij levert goede service, is helder, communiceert vlot, geeft goede adviezen en niet geheel onbelangrijk neemt een hoop werk uit handen. Daarnaast geeft hij regelmatig updates m.b.t. de stand van zaken. Gezien de ervaring in de afgelopen korte periode kan ik hem van harte aanbevelen bij de aan- of verkoop van onroerende zaken. Mocht de situatie in de toekomst zich voordoen dan weet ik wie mijn zaken mag behartigen. Succes en ga vooral zo door.

John B.

 

Remy Vastgoed heb ik als betrouwbaar ervaren je wordt vanaf het begin tot aan de overdracht begeleid, verder wordt je regelmatig op de hoogte gehouden over de stand van zaken, zelfs als je in het buitenland woont, b.v. in mijn geval is het geen probleem. De service is prima, ben nu alweer bezig voor nog een perceel in het noorden van Paramaribo. Kortom ik beveel iedereen Remy Vastgoed aan, u zult het zelf zien.

Murly Nunnely

 

We live in America, so it was very hard to sell our lot in Suriname. But when we asked Remy, he did sold it in no time! He was amazing and very professional! Me and my husband were out of state during the process but he kept us updated every step of the way and the trust we had in him never went away! We had no doubt in him and we knew our lot was in the right hands! The whole transaction and process went smoothly! Thank you Remy for all u did for our family!

Alexandria Wongsomenawi

 

Betrouwbaar, steeds goede terugkoppeling, altijd op tijd bij afspraken. En, niet onbelangrijk, mijn huis voor een prima prijs verkocht!

Erna Hulsenboom

 

Goede begeleiding en advies gehad. Klantvriendelijk, professioneel en vooral betrouwbaar. Ga zo door met het goede werk.

Nijonija Jelani

 

Remy Vastgoed heeft een belangrijke rol gehad in de verkoop van ons perceel. Dankzij hun deskundigheid is de verkoop vlot en professioneel verlopen.

Annie Tol

 

Goede communicatie, vakkundig, snelle afhandeling met betreffende instanties, ben erg tevreden met dit bedrijf!

Ruth Gunput

 

Hele goede ervaring met de heer Remy van der Hoek. Hij is eerlijk, right to the point en geeft precies aan hoe zaken afgehandeld moeten worden. Ik mocht een interne aflossing doen t.a.v. de kavel die ik gekocht heb. Ben blij voor het vertrouwen in mij. En ook de afhandeling is heel vlot verlopen. Mocht het zijn ik in de toekomst weer onroerend goed wil kopen doe ik het zeker weer via Remy Vastgoed. Ik raad een ieder Remy Vastgoed aan.

Lalita van Brussel

 

Goeie vlotte samenwerking en afhandeling. Remy is heel klantvriendelijk en houdt zich aan de afspraken die zijn gemaakt. Top!!!

Monique Potrosetiko

 

Transacties vlot, professioneel en naar tevredenheid afgewikkeld.

Radjin Mehilal

 

Mijn familie heeft Remy ingeschakeld voor hulp bij het verkopen van een perceel. Remy is betrouwbaar, heeft netjes geholpen en was goed bereikbaar. Hij komt zijn afspraken na en geeft terugkoppeling.

Eline Jiawan

 

Hele goeie service ervaren, buiten verwachting om aan m’n wensen voldaan. Top!

Cheryll Sriram

 

Goed advies gedurende een onroerend goed transactie. Vlotte, efficiënte en professionele begeleiding. Keep up the good work!

Rupesh Jhinkoe-Rai

 

Ik ben heel goed en vriendelijk begeleid. Goede raad en adviezen gehad.

Sandra Pocornie

 

Heel goed. Zeer professioneel.

Steve Hung

 

Goede service gehad bij Remy Vastgoed. Hij is klantvriendelijk, flexibel en houdt zich aan de gemaakte afspraken. Echt een aanrader!!

Myenté Mafo

 

Ik werd benaderd door Remy Vastgoed en de communicatie was zeer goed en duidelijk en van Dennis was de reactie snel hij nam zelf telefonisch contact met mij op en alles was overduidelijk. Ik zou een ieder aanraden. En heb een goed gevoel erover.

Kenneth Baidjoe

 

A fairly good real estate company.

Morino Ravenberg

 

You can trust this guys. I bought my house and i am happy with their service. They do help a lot.

Engin Boynak

 

Dhr. Remy is altijd bereikbaar. Geeft goede service en is pas content als jij dat bent. Ga zo door hoor. Ik zal u altijd aan bevelen en dat ziet u ook heb nu voor de tweede keer een hypotheek genomen. Dank u voor de service en vlotte afhandeling.

Cynthia Wittenberg

 

Ik ken Remy al jaren en heb meerdere malen zaken met hem gedaan. Hij en zijn team zijn zeer betrouwbaar en professioneel in zaken doen. Altijd bereikbaar en alles wordt ook keurig op tijd gedaan. Ik ben dik tevreden.

Gisla Dwarka

 

Heel goede service gehad van dhr. Kok. Klantvriendelijkheid en heel erg hulpzaam. Bij hun moet u zijn om uw dromen tot waarheid te krijgen!

Janine Wong

 

Remy Vastgoed zou ik u aanbevelen. Ze zijn klantvriendelijk en deskundig! Remy Vastgoed bedankt voor de geweldige service.

Margo Ritfeld

 

Perfect, trustfull service.

Soeris Ramtahalsing

 

Voor een vlotte afhandeling bij de verkoop van je percelen moet je wezen bij Remy Vastgoed. Hartelijk dank.

Soesijana Sonodokromo

 

De samenwerking met Remy Vastgoed ging vanaf het begin goed. De communicatie was perfect en de contactpersoon (mr Kok) was heel makkelijk bereikbaar (telefonisch & whatsapp). Kortom, de service was geweldig! Betrouwbaar zaken doen met makelaars? Contact Remy Vastgoed gelijk!

Kate Marto

 

Voor een snelle, professionele en vlotte afhandeling voor de aanschaf of verkoop van u onroerend goed raad ik u aan in zee te gaan met Remy Vastgoed. De aanschaf van mijn perceel is vlot, snel en zonder enige probleem verlopen. Een topservice boven mijn verwachting.

Vergillio Wielingen

 

Dennis ben zeer tevreden hoe je met ons hebt gehandeld en alles is goed en naar wens goed afgelopen zoals jullie hebben afgesproken en met Remy ook fijne samenwerking en goed team zijn jullie en correct.

Diana Somohardjo

 

Remy is goed in zijn werk en regelt alles correct en handelt zijn werk keurig en we zijn dik tevreden.

Diana Somohardjo

 

Uitstekende service en klantvriendelijkheid! Zeker een aanbeveler.

Chesron Yard

 

Great service and friendly personnel. Great experience doing business with them.

Roy van Kust

 

Trustworthy personnel, that will help you find exactly what you are looking for and would always be my first choice.

Myrven Vaughn

 

Remy Vastgoed is betrouwbaar, betrokken en capabel. Ze weten waar ze het over hebben en staan je bij bij alle facetten rond verkoop of aankoop van een woning. Prettige dingen zijn vooral het meedenken, goede bereikbaarheid en aftersales. Zeker aan te raden.

Liesbeth Gummels

 

Kundig, betrokken en denkt mee. Een goede partij om je te helpen in het administratieve en juridische doolhof rond de aankoop van een woning. Ook de aftersales zijn uitstekend!

Waterproof Suriname

 

Kundig en betrouwbaar. Remy Vastgoed is aan te bevelen wegens hun ruime ervaring en doen goed werk.

Vikash Joeglal

 

Remy Vastgoed
1. Betrouwbaar
2. Vlotte en efficiënte afhandeling
3. Fantastische dienstverlening
Aanrader!!!!

Anuradha Hieralal

 

Betrouwbaar, correcte werkwijze, snelle afhandeling en topresultaat.

Anuradha Hieralal

 

Remy en Dennis jullie hebben mij goed geholpen met het kopen van mijn perceel. Top gedaan heren. Alles werd vlot en keurig afgehandeld. Een echte aanrader. Bedankt heren.

Siegfried Dorff

 

Goede ervaring. Goede response time. Met gemak te regelen zonder persoonlijk in Suriname aanwezig te zijn.

Maya

 

Vlotte afhandeling, hele goede service.. Echt een aanrader. Dankjewel Remy Vastgoed.

Ritesh Raya

 

Erg goed in hun werk. Ze weten waar ze het over hebben en begeleiden je van begin tot eind. Geweldig een voorbeeld hoe het moet.

Rendy Verstoep

 

Het was een goede en flexibele samenwerking top bedrijf!!!

Cam Cammie

 

Uiteindelijk succesvolle transactie via Remy Vastgoed. Tevreden.

Mac Kaas

 

Goed zaken kunnen doen.. Juiste duidelijke korte lijnen. Aanrader.

George Knippels

 

Ik ben heel erg blij dat ik voor jullie gekozen heb. De service is goed. Er wordt duidelijke taal gesproken. Dank jullie wel.

Vanessa van Dams

 

Hier wordt je zeker van goed advies gediend. Jullie service is top. Bedankt en gaan jullie zo door. De manier van communiceren vind ik geweldig.

Vanessa van Dams

 

Goede ervaring!! Top service.

Suleira Ozir

 

Recent te maken gehad met Remy Vastgoed, een topservice, vlot, duidelijk, eerlijk en gericht op het gemak van de klant! Betrouwbaarheid en reactiesnelheid is 100%.

Diana Donk

 

Goede ervaring met Remy Vastgoed. Ze houden je op de hoogte van de voortgang van het proces en houden zich ook aan de afspraken. Ik kon ook veel digitaal afstemmen/regelen waarbij je time efficiënt bezig bent.

Nicole Deira

 

Hele goeie en fijne service gehad van de jongens van Remy! Super vriendelijk en snelle afhandeling! Thanks guys!

Nawien Matadien

 

Ons huis is via Remy Vastgoed verkocht. Remy heeft de hele afhandeling tot en met de nazorg uitstekend geregeld. We werden door hem ook goed op de hoogte gehouden van de voortgang, wat wij als heel prettig hebben ervaren. Prima.

Ciska Rob-Butter

 

Ik kan Remy Vastgoed aanraden aan mensen die vanuit het buitenland onroerend goed in Suriname willen verkopen. Het proces is goed begeleid en ik kreeg duidelijke uitleg bij vragen.

M.L.

 

Remy Vastgoed heeft mij ontzettend goed geholpen bij de verkoop van het huis van mijn moeder. Een hele betrouwbare, kundige makelaar die weet waar hij over praat. Mocht je een makelaar nodig hebben, dan beveel ik hem van harte aan.

Sharon Cotino

 

Recentelijk heb ik een perceel voor me nicht van Frans Guyana gekocht bij Remy Vastgoed en alles was goed volgens afspraak afgehandeld. Heel tevreden met het betrouwbare en professionele service. Hartelijk dank meneer Remy en kantoor Notaris Vishnudath. Dit is aan een ieder aangeraden. Succes met uw carrière.

Soemi Amat

 

Bij Remy Vastgoed NV mag je rekenen op een betrouwbare en professionele afhandeling. Dank voor de uitstekende service.

O. Kajansie

 

Neem rustig contact op met Remy alles wordt goed geregeld voor koop en verkoop.

Cees Driebergen

 

Remy dankjewel voor de informatie tijdens de verkoop van ons perceel hele goede samenwerking met jullie gehaald super. Een aanrader voor iedereen die een perceel wil kopen of verkopen.

Cees Driebergen

 

Heb weinig ervaring gehad m.b.t. de verkoop van vastgoed in Suriname. Remy Vastgoed als makelaardij was een prima keuze. Een prettige professionele begeleiding. Een goede afhandeling van zaken. Betrouwbaar. Remy zet zich in voor zijn klanten. Een aanrader voor een ieder die onroerend goed wenst te kopen of verkopen. En Dennis niet te vergeten. Dank jullie wel voor de fijne goede service Dennis en Remy!

Florence Frankel

 

Remy is a very trustworthy company. You get good advice and will definatly receive what you request.

Eric Bakboord

 

Snelle en correcte afhandeling, ruime onderhandelingsmogelijkheden. Je vindt vast wel waar je naar opzoek bent.

Yamil Leysner

 

Remy is een betrouwbare, vakbekwame en capabele makelaar. Het is een prettig persoon om mee samen te werken. Communiceert goed en is erg service minded. Ik kan hem daarom erg aanbevelen bij de verkoop of aankoop van onroerend goed. Bovendien is het fijn dat Remy snel handelt en altijd on the ball is. Een absolute aanrader!

Monica Bhagwandin

 

It was a pleasure working with Remy Vastgoed!!! They deliver on time and they keep you updated on the progress. Many thanks mr Remy and mr Kok for the good service.

Sandhia Ramcharan

 

Ik heb recentelijk een perceel vanuit Nederland in Suriname verkocht, via Remy Vastgoed in Suriname, met samenwerking met Notariskantoor Lont & Lalmahomed. Zij hebben mij uitstekend geholpen met de verkoop van het perceel en de verder afwikkeling ervan, en zelfs tot uitbetaling. Tevens ben ik vanaf begin tot eind van de verkoop via WhatsApp op de hoogte gehouden over het verloop, wat ik zelf als heel prettig hebt ervaren. Zij hebben ook de perceel ID kaart vanuit Glis voor mij laten maken, voor de verkoop, wat een vereiste was. Ik zou iedereen Remy Vastgoed aanraden, om zaken te doen vanuit Suriname of Nederland. Zij verstaan hun vak en weten de exacte wegen te bewandelen, om het tot een goed eind te brengen. Omdat het een eerlijk en betrouwbare NV is, die zijn woorden nakomen.

Johnny Jansen

 

Goede service gehad bij Remy Vastgoed. Ze werken transparant, houden zich aan de afspraken en zijn professioneel. Zeker een aanrader als u onroerend goed wens te kopen/verkopen.

Marilyn Defares

 

We hebben hele goede ervaring met Dhr. Remy. Hij heeft ons begeleid en vertrouwelijk alles afgehandeld voor de aankoop in Suriname. We hoefde ook niet persoonlijk af te reizen naar Suriname. Zonder hem, was het ons nooit gelukt. Goed advies en snelle afhandeling. We blijven klant van hem.

Bhartie Mohan-Rattan

 

Ik vond de afhandeling zakelijk en ik werd voortdurend op de hoogte gehouden over de stand van zaken.

Henna Herkul

 

Ze hebben mij erg goed geholpen. Ze zijn vriendelijk en betrouwbaar. Ben erg blij met hoe de zaken zijn gegaan. Dank jullie wel.

Rob Botermans

 

Heb goeie zaken gedaan met Remy Vastgoed. Ben dik tevreden. Het project s gewoon mooi. Service prima goeie afhandeling, is aan te raden.

Roy Rodjan

 

We thank Kok Tollens for his work in selling our house, he was professional and proficient. He helped us with the complications we faced along the way and are grateful for this assistance.

Annie Bhageloe Williamson

 

Remy Vastgoed is een heel betrouwbare heer, Remy heeft al mijn perceel papieren in orde gemaakt, tot dat ik nu mijn transport in handen heb. Dank u wel Remy.

Snanda Kalicharan

 

It was a pleasure doing business with Remy Vastgoed. They work hard, deliver when they say they will deliver and their service is really professional, keeping you updated with every step during the proces of buying something through them. I would recommend people to do business with Remy Vastgoed because they give a very good service and work very fast.

Arti Abhelakh

 

Goede ervaring met de heer Remy. Hij staat zijn klanten met raad en daad en speelt in op de situatie van de klant houden zo.

Roy Etnel

 

Helped a very satisfied customer to get what she was looking for a long time @Remy Vastgoed. Good job!

Randhier Dharamsing

 

Goed geholpen door Remy. De aankoop van mijn woning is vanaf begin tot eind volgens afspraak verlopen.

Mitchell Alvares

 

Dennis stond altijd voor ons klaar en heeft ons goed geholpen een huis te vinden. We zijn er blij mee, bedankt Dennis!

Miryam Dobberd

 

Ik heb mijn huis via Remy Vastgoed verkocht. Dat ging heel voortvarend en zeer professioneel. RV werkt transparant, heeft oor naar je wensen, stelt je gerust, attendeert je op evt. valkuilen en geeft je zo heel veel zekerheid te doen te hebben met een stabiel en professioneel vastgoedbedrijf in Suriname.

Margo Chocolaad

 

Altijd keurig zaken doen met Remy van Remy Vastgoed. Hij staat altijd paraat voor raad en advies. Kent Suriname als geen ander. Top gozer van een top bedrijf.

Robert Alting

 

Remy is een heel betrouwbare zakenpartner. Afspraken worden altijd correct nagekomen. Fijn om met hem samen te werken.

Aarti Ramautar

 

Ik ken Remy als een betrouwbaar en punctueel persoon. In zijn handelen staat eerlijkheid voorop. Ik ben zeer tevreden over zijn manier van zaken doen.

Tim de Vries

 

Remy Vastgoed is a true market leader in Suriname. They offer professional services with high added value. Their services are transparant and they have thousands of customers looking for real estate with excellent price value ratios in Suriname and in the Netherlands as well.

Stichting MIP&CD

 

Smooth service

Winston Plet

 

Ik zocht een partij met kennis, goede begeleiding, inzicht en duidelijkheid. Remy Vastgoed heeft me daar in zeer goed mee geholpen. Bedankt voor de samenwerking en ik wens je nog goede zaken toe.

Daniël Nienhuis

 

Na lang zoeken ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij Remy Vastgoed. Remy is zeer correct te werk gegaan met afspraken en was zelf bereid zaken af te handelen op mijn gekozen locatie. Hedendaags hebben wij nog steeds goed contact omtrent vastgoed.
Keep up the good Job

Phil Bischop

 

Remy Vastgoed NV is een no nonsense makelaarskantoor, flexibel, transparant, deskundig en betrouwbaar.

Feisal Ghafoerkhan

 

Heb een heel goeie service gehad, en de heer remy is heel betrouwbaar.

Shananda Renu Singh

 

Heb een hele goeie service gehad. M’n zaken zijn volgens afspraak afgehandeld door dhr Remy. Kon anytime bellen en hij stond mij altijd bij met advies. Heb alle vertrouwen in hem gehad. Dank u wel meneer Remy. Heel veel succes met uw onderneming.

Indra Basdew

 

Ik ben dik tevreden over de service. Het project aan de Selderiestraat is een heel mooi project en ook rustgevend. Super!!!!!!!

Jhurney Kromotani

 

Geweldige makelaar, goede kennis van de markt en het grootste aanbod.

Rick Leendertse

 

Great service, they are dedicated with a focus on the needs of their clients. Recommended.

Rachella Kowlesar

 

Heel prettig zaken gedaan bij de aankoop van een perceel in Suriname vanuit Nederland. Remy Vastgoed heeft de overdracht zeer correct en professioneel geregeld. Mijn complimenten!

Max Krijthe

 

Transparant en doen wat ze zeggen. Overdracht was snel en vertrouwd geregeld. Zeker een aanbeveling waard. Nog bedankt.

Chocotol

 

Remy Vastgoed