U heeft geen objecten bewaard. Klik op de hartjes om objecten te bewaren.

Recensies

“They have many properties available and a good variety. Their presentation on the internet is real.”

Charlie Mac Donald


“Professional guidance and good value for purchasing with end-to-end service. Very much recommended.”

Doric Armesh Ramlakhan


“Vrij recent in contact gekomen met Remy van der Hoek. Remy leren kennen als een vakbekwame makelaar. Hij levert goede service, is helder, communiceert vlot, geeft goede adviezen en niet geheel onbelangrijk neemt een hoop werk uit handen. Daarnaast geeft hij regelmatig updates m.b.t. de stand van zaken. Gezien de ervaring in de afgelopen korte periode kan ik hem van harte aanbevelen bij de aan- of verkoop van onroerende zaken. Mocht de situatie in de toekomst zich voordoen dan weet ik wie mijn zaken mag behartigen. Succes en ga vooral zo door.”

John B.


“Remy Vastgoed heb ik als betrouwbaar ervaren je wordt vanaf het begin tot aan de overdracht begeleid, verder wordt je regelmatig op de hoogte gehouden over de stand van zaken, zelfs als je in het buitenland woont, b.v. in mijn geval is het geen probleem. De service is prima, ben nu alweer bezig voor nog een perceel in het noorden van Paramaribo. Kortom ik beveel iedereen Remy Vastgoed aan, u zult het zelf zien.”

Murly Nunnely


“We live in America, so it was very hard to sell our lot in Suriname. But when we asked Remy, he did sold it in no time! He was amazing and very professional! Me and my husband were out of state during the process but he kept us updated every step of the way and the trust we had in him never went away! We had no doubt in him and we knew our lot was in the right hands! The whole transaction and process went smoothly! Thank you Remy for all u did for our family!”

Alexandria Wongsomenawi


“Betrouwbaar, steeds goede terugkoppeling, altijd op tijd bij afspraken. En, niet onbelangrijk, mijn huis voor een prima prijs verkocht!”

Erna Hulsenboom


“Goede begeleiding en advies gehad. Klantvriendelijk, professioneel en vooral betrouwbaar. Ga zo door met het goede werk.”

Nijonija Jelani


“Remy Vastgoed heeft een belangrijke rol gehad in de verkoop van ons perceel. Dankzij hun deskundigheid is de verkoop vlot en professioneel verlopen.”

Annie Tol


“Goede communicatie, vakkundig, snelle afhandeling met betreffende instanties, ben erg tevreden met dit bedrijf!

Ruth Gunput


“Hele goede ervaring met dhr Remy van der Hoek. Hij is eerlijk, right to the point en geeft precies aan hoe zaken afgehandeld moeten worden. Ik mocht een interne aflossing doen t.a.v. de kavel die ik gekocht heb. Ben blij voor het vertrouwen in mij. En ook de afhandeling is heel vlot verlopen. Mocht het zijn ik in de toekomst weer onroerend goed wil kopen doe ik het zeker weer via Remy Vastgoed. Ik raad een ieder Remy Vastgoed aan.”

Lalita van Brussel


“Goeie vlotte samenwerking en afhandeling. Remy is heel klantvriendelijk en houdt zich aan de afspraken die zijn gemaakt. Top!!!”

Monique Potrosetiko


“Transacties vlot, professioneel en naar tevredenheid afgewikkeld.”

Radjin Mehilal


“Mijn familie heeft Remy ingeschakeld voor hulp bij het verkopen van een perceel. Remy is betrouwbaar, heeft netjes geholpen en was goed bereikbaar. Hij komt zijn afspraken na en geeft terugkoppeling.”

Eline Jiawan


“Hele goeie service ervaren, buiten verwachting om aan m’n wensen voldaan. Top!” 

Cheryll Sriram


“Goed advies gedurende een onroerend goed transactie. Vlotte, efficiënte en professionele begeleiding. Keep up the good work!”

Rupesh Jhinkoe-Rai


“Ik ben heel goed en vriendelijk begeleid. Goede raad en adviezen gehad.”

Sandra Pocornie


“Heel goed. Zeer professioneel.”

Steve Hung


Goede service gehad bij Remy Vastgoed. Hij is klantvriendelijk, flexibel en houdt zich aan de gemaakte afspraken. Echt een aanrader!!

Myenté Mafo


“Ik werd benaderd door Remy Vastgoed en de communicatie was zeer goed en duidelijk en van Dennis was de reactie snel hij nam zelf telefonisch contact met mij op en alles was overduidelijk. Ik zou een ieder aanraden. En heb een goed gevoel erover.”

Kenneth Baidjoe


“A fairly good real estate company.”

Morino Ravenberg


“You can trust this guys. I bought my house and i am happy with their service. They do help a lot”.  

Engin Boynak


“Dhr. Remy is altijd bereikbaar. Geeft goede service en is pas content als jij dat bent. Ga zo door hoor. Ik zal u altijd aan bevelen en dat ziet u ook heb nu voor de tweede keer een hypotheek genomen. Dank u voor de service en vlotte afhandeling.”

Cynthia Wittenberg


“Ik ken Remy al jaren en heb meerdere malen zaken met hem gedaan. Hij en zijn team zijn zeer betrouwbaar en professioneel in zaken doen. Altijd bereikbaar en alles wordt ook keurig op tijd gedaan. Ik ben dik tevreden.”

Gisla Dwarka


“Heel goede service gehad van dhr. Kok. Klantvriendelijkheid en heel erg hulpzaam. Bij hun moet u zijn om uw dromen tot waarheid te krijgen!”

Janine Wong


“Remy Vastgoed zou ik u aanbevelen. Ze zijn klantvriendelijk en deskundig! Remy Vastgoed bedankt voor de geweldige service.”

Margo Ritfeld


“Perfect, trustfull service.”

Soeris Ramtahalsing


“Voor een vlotte afhandeling bij de verkoop van je percelen moet je wezen bij Remy Vastgoed. Hartelijk dank.”

Soesijana Sonodokromo


“De samenwerking met Remy Vastgoed ging vanaf het begin goed. De communicatie was perfect en de contactpersoon (mr Kok) was heel makkelijk bereikbaar (telefonisch & whatsapp). Kortom, de service was geweldig! Betrouwbaar zaken doen met makelaars? Contact Remy Vastgoed gelijk!”

Kate Marto


“Voor een snelle, professionele en vlotte afhandeling voor de aanschaf of verkoop van u onroerend goed raad ik u aan in zee te gaan met Remy Vastgoed. De aanschaf van mijn perceel is vlot, snel en zonder enige probleem verlopen. Een topservice boven mijn verwachting.”

Vergillio Wielingen


“Dennis ben zeer tevreden hoe je met ons hebt gehandeld en alles is goed en naar wens goed afgelopen zoals jullie hebben afgesproken en met Remy ook fijne samenwerking en goed team zijn jullie en correct.”

“Remy is goed in zijn werk en regelt alles correct en handelt zijn werk keurig en we zijn dik tevreden.”

Diana Somohardjo


“Uitstekende service en klantvriendelijkheid! Zeker een aanbeveler.”

Chesron Yard


“Great service and friendly personnel. Great experience doing business with them.”

Roy van Kust


“Trustworthy personnel, that will help you find exactly what you are looking for and would always be my first choice.”

Myrven Vaughn


“Remy Vastgoed is betrouwbaar, betrokken en capabel. Ze weten waar ze het over hebben en staan je bij bij alle facetten rond verkoop of aankoop van een woning. Prettige dingen zijn vooral het meedenken, goede bereikbaarheid en aftersales. Zeker aan te raden.”

Liesbeth Gummels


“Kundig, betrokken en denkt mee. Een goede partij om je te helpen in het administratieve en juridische doolhof rond de aankoop van een woning. Ook de aftersales zijn uitstekend!”

Waterproof Suriname


“Kundig en betrouwbaar. Remy Vastgoed is aan te bevelen wegens hun ruime ervaring en doen goed werk.”

Vikash Joeglal


“Remy Vastgoed
1. Betrouwbaar
2. Vlotte en efficiënte afhandeling
3. Fantastische dienstverlening
Aanrader!!!!”

Anuradha Hieralal


“Betrouwbaar, correcte werkwijze, snelle afhandeling en topresultaat.”

Anuradha Hieralal


“Remy en Dennis jullie hebben mij goed geholpen met het kopen van mijn perceel. Top gedaan heren. Alles werd vlot en keurig afgehandeld. Een echte aanrader. Bedankt heren.”

Siegfried Dorff


“Goede ervaring. Goede response time. Met gemak te regelen zonder persoonlijk in Suriname aanwezig te zijn.”

Maya


“Vlotte afhandeling, hele goede service.. Echt een aanrader. Dankjewel Remy Vastgoed.”

Ritesh Raya


“Erg goed in hun werk. Ze weten waar ze het over hebben en begeleiden je van begin tot eind. Geweldig een voorbeeld hoe het moet.”

Rendy Verstoep


“Het was een goede en flexibele samenwerking top bedrijf!!!”

Cam Cammie


“Uiteindelijk succesvolle transactie via Remy Vastgoed. Tevreden.”

Mac Kaas


“Goed zaken kunnen doen.. juiste duidelijke korte lijnen. Aanrader.”

George Knippels


“Ik ben heel erg blij dat ik voor jullie gekozen heb. De service is goed. Er wordt duidelijke taal gesproken. Dank jullie wel.”

Vanessa Van Dams


“Hier wordt je zeker van goed advies gediend. Jullie service is top. Bedankt en gaan jullie zo door. De manier van communiceren vind ik geweldig.”

Vanessa Van Dams


“Goede ervaring!! Top service.”

Suleira Ozir


“Recent te maken gehad met Remy Vastgoed, een topservice, vlot, duidelijk, eerlijk en gericht op het gemak van de klant! Betrouwbaarheid en reactiesnelheid is 100%.”

Diana Donk


“Goede ervaring met Remy Vastgoed. Ze houden je op de hoogte van de voortgang van het proces en houden zich ook aan de afspraken. Ik kon ook veel digitaal afstemmen/regelen waarbij je time efficiënt bezig bent.”

Nicole Deira


“Hele goeie en fijne service gehad van de jongens van Remy! Super vriendelijk en snelle afhandeling! Thanks guys!”

Nawien Matadien


“Ons huis is via Remy Vastgoed verkocht. Remy heeft de hele afhandeling tot en met de nazorg uitstekend geregeld. We werden door hem ook goed op de hoogte gehouden van de voortgang, wat wij als heel prettig hebben ervaren. Prima.”

Ciska Rob-Butter


“Ik kan Remy Vastgoed aanraden aan mensen die vanuit het buitenland onroerend goed in Suriname willen verkopen. Het proces is goed begeleid en ik kreeg duidelijke uitleg bij vragen.”

M.L.


“Remy Vastgoed heeft mij ontzettend goed geholpen bij de verkoop van het huis van mijn moeder. Een hele betrouwbare, kundige makelaar die weet waar hij over praat. Mocht je een makelaar nodig hebben, dan beveel ik hem van harte aan.”

Sharon Cotino


“Recentelijk heb ik een perceel voor me nicht van Frans Guyana gekocht bij Remy Vastgoed en alles was goed volgens afspraak afgehandeld. Heel tevreden met het betrouwbare en professionele service. Hartelijk dank menr Remy en kantoor Notaris Vishnudath. Dit is aan een ieder aangeraden. Succes met vw carrière.”

Soemi Amat


“Bij Remy Vastgoed NV mag je rekenen op een betrouwbare en professionele afhandeling. Dank voor de uitstekende service.”

O. Kajansie


“Remy dankjewel voor de informatie tijdens de verkoop van ons perceel hele goede samenwerking met jullie gehaald super. Een aanrader voor iedereen die een perceel wil kopen of verkopen.”

“Neem rustig contact op met Remy alles wordt goed geregeld voor koop en verkoop”

Cees Driebergen


“Heb weinig ervaring gehad m.b.t. de verkoop van vastgoed in Suriname. Remy Vastgoed als makelaardij was een prima keuze. Een prettige professionele begeleiding. Een goede afhandeling van zaken. Betrouwbaar. Remy zet zich in voor zijn klanten. Een aanrader voor een ieder die onroerend goed wenst te kopen of verkopen. En Dennis niet te vergeten. Dank jullie wel voor de fijne goede service Dennis en Remy!”

Florence Frankel


“Remy is a very trustworthy company. You get good advice and will definatly receive what you request.”

Eric Bakboord


“Snelle en correcte afhandeling , ruime onderhandelings mogelijkheden. Je vindt vast wel waar je naar opzoek bent.”

Yamil Leysner


“Remy is een betrouwbare, vakbekwame en capabele makelaar. Het is een prettig persoon om mee samen te werken. Communiseert goed en is erg serice minded. Ik kan hem daarom erg aanbevelen bij de verkoop of aankoop van onroerend goed. Bovendien is het fijn dat Remy snel handelt en altijd on the ball is. Een absolute aanrader!”

Monica Bhagwandin


“It was a pleasure working with Remy Vastgoed!!! They deliver on time and they keep you updated on the progress. Many thanks mr Remy and mr Kok for the good service…”

Sandhia Ramcharan


“Ik heb recentelijk een perceel vanuit Nederland in Suriname verkocht, via Remy Vastgoed in Suriname, met samenwerking met Notariskantoor Lont & Lalmahomed. Zij hebben mij uitstekend geholpen met de verkoop van het perceel en de verder afwikkeling ervan, en zelfs tot uitbetaling. Tevens ben ik vanaf begin tot eind van de verkoop via WhatsApp op de hoogte gehouden over het verloop, wat ik zelf als heel prettig hebt ervaren. Zij hebben ook de perceel ID kaart vanuit Glis voor mij laten maken, voor de verkoop, wat een vereiste was. Ik zou iedereen Remy Vastgoed aanraden, om zaken te doen vanuit Suriname of Nederland. Zij verstaan hun vak en weten de exacte wegen te bewandelen, om het tot een goed eind te brengen. Omdat het een eerlijk en betrouwbare NV is, die zijn woorden nakomen.”

Johnny Jansen 


“Goede service gehad bij Remy Vastgoed. Ze werken transparant, houden zich aan de afspraken en zijn professioneel. Zeker een aanrader als u onroerend goed wens te kopen/verkopen.”

Marilyn Defares


“We hebben hele goede ervaring met Dhr. Remy. Hij heeft ons begeleid en vertrouwelijk alles afgehandeld voor de aankoop in Suriname. We hoefde ook niet persoonlijk af te reizen naar Suriname. Zonder hem, was het ons nooit gelukt. Goed advies en snelle afhandeling. We blijven klant van hem.”

Bhartie Mohan-Rattan


“Ik vond de afhandeling zakelijk en ik werd voortdurend op de hoogte gehouden over de stand van zaken.”

Henna Herkul


“Ze hebben mij erg goed geholpen. Ze zijn vriendelijk en betrouwbaar. Ben erg blij met hoe de zaken zijn gegaan. Dank jullie wel.”

Rob Botermans


“Heb goeie zaken gedaan met Remy Vastgoed. Ben dik tevreden. Het project s gewoon mooi. Service prima goeie afhandeling, is aan te raden…..”

Roy Rodjan


“We thank Kok Tollens for his work in selling our house, he was professional and proficient. He helped us with the complications we faced along the way and are grateful for this assistance.”

Annie Bhageloe Williamson


“Remy Vastgoed is een heel betrouwbare heer, Remy heeft al mijn perceel papieren in orde gemaakt, tot dat ik nu mijn transport in handen hebt. Dank u wel Remy…”

Snanda Kalicharan


“It was a pleasure doing business with Remy Vastgoed. They work hard, deliver when they say they will deliver and their service is really professional, keeping you updated with every step during the proces of buying something through them. I would recommend people to do business with Remy Vastgoed because they give a very good service and work very fast.”

Arti Abhelakh


“Goede ervaring met de heer Remy. Hij staat zijn klanten met raad en daad en speelt in op de situatie van de klant houden zo”

Roy Etnel


“Helped a very satisfied customer to get what she was looking for a long time @Remy Vastgoed. Good job!”

Randhier Dharamsing


“Goed geholpen door Remy. De aankoop van mijn woning is vanaf begin tot eind volgens afspraak verlopen.”

Mitchell Alvares


“Dennis stond altijd voor ons klaar en heeft ons goed geholpen een huis te vinden. We zijn er blij mee, bedankt Dennis!”

Miryam Dobberd


“Ik heb mijn huis via Remy Vastgoed verkocht. Dat ging heel voortvarend en zeer professioneel. RV werkt transparant, heeft oor naar je wensen, stelt je gerust, attendeert je op evt. valkuilen en geeft je zo heel veel zekerheid te doen te hebben met een stabiel en professioneel vastgoedbedrijf in Suriname.”

Margo Chocolaad


“Altijd keurig zaken doen met Remy van Remy Vastgoed. Hij staat altijd paraat voor raad en advies. Kent Suriname als geen ander. Top gozer van een top bedrijf.”

Robert Alting


“Remy is een heel betrouwbare zakenpartner. Afspraken worden altijd correct nagekomen. Fijn om met hem samen te werken.”

Aarti Ramautar


“Ik ken Remy als een betrouwbaar en punctueel persoon. In zijn handelen staat eerlijkheid voorop. Ik ben zeer tevreden over zijn manier van zaken doen.”

Tim de Vries


“Remy Vastgoed is a true market leader in Suriname. They offer professional services with high added value. Their services are transparant and they have thousands of customers looking for real estate with excellent price value ratios in Suriname and in the Netherlands as well.”

Stichting MIP&CD


“Smooth service”

Winston Plet


“Ik zocht een partij met kennis, goede begeleiding, inzicht en duidelijkheid. Remy Vastgoed heeft me daar in zeer goed mee geholpen. Bedankt voor de samenwerking en ik wens je nog goede zaken toe.”

Daniël Nienhuis


“Na lang zoeken ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij Remy vastgoed. Remy is zeer correct te werk gegaan met afspraken en was zelf bereid zaken af te handelen op mijn gekozen locatie. Hedendaags hebben wij nog steeds goed contact omtrent vastgoed. Keep up the good Job”

Phil Bischop


“Remy Vastgoed NV is een no nonsense makelaarskantoor, flexibel, transparant, deskundig en betrouwbaar.”

Feisal Ghafoerkhan


“Heb een heel goeie service gehad, en de heer remy is heel betrouwbaar.”

Shananda Renu Singh


“Heb een hele goeie service gehad. Mn zaken zyn volgens afspraak afgehandeld door dhr Remy. Kon anytime bellen en hy stond my altyd by mt advies. Heb alle vertrouwen in hem gehad. Dank U wel menr Remy. Heel veel succes met uw onderneming.”

Indra Basdew


“Ik ben dik tevreden over de service. Het project aan de Selderiestraat is een heel mooi project en ook rustgevend. Super!!!!!!!”

Jhurney Kromotani


“Geweldige makelaar, goede kennis van de markt en het grootste aanbod.”

Rick Leendertse


“Great service, they are dedicated with a focus on the needs of their clients. Recommended.”

Rachella Kowlesar


“Heel prettig zaken gedaan bij de aankoop van een perceel in Suriname vanuit Nederland. Remy Vastgoed heeft de overdracht zeer correct en professioneel geregeld. Mijn complimenten!”

Max Krijthe


“Transparant en doen wat ze zeggen. Overdracht was snel en vertrouwd geregeld. Zeker een aanbeveling waard. Nog bedankt.”

Chocotol