• Zoeken...

Twee percelen op een fraai, gesloten verkavelingsproject in Commewijne. Het terrein is in totaal 1.503 m² groot met een frontbreedte van 50 m. De straat is voorzien van waterleiding, elektravoorziening, straatverlichting en gesloten riolering.

Overige informatie

De verplichte jaarlijkse bijdrage voor het gemeenschappelijke onderhoud van straten, bermen, goten en dergelijke op het verkavelingsproject bedraagt $0, 375 per vierkante meter perceel dat je in bezit hebt.

Bestanden en links

Perceelkaart
Google Maps

Financieringsmogelijkheden

Bankfinanciering
Wil je een financiering met een laag rentepercentage en een lange looptijd? Als je een eigen inbreng van minimaal 20%, een vast inkomen en toereikend inkomen hebt en tenminste 21 jaar bent kun je bij banken terecht voor een lening. Voor meer informatie zie de pagina Bankfinanciering.

Particuliere financiering
Kom je niet in aanmerking voor een bankfinanciering of heb je belang bij een snelle afhandeling zonder allerlei voorwaarden en procedures van de bank? Wellicht is een particuliere financiering een oplossing. De minimale eigen inbreng is 75%. Het rentepercentage bedraagt 2% p/mnd en de maximale looptijd is 5 jaar. Voor meer informatie zie de pagina Particuliere financiering.

Contactgegevens

Remy Vastgoed
WhatsApp: +5978427000
E-mail: info@remyvastgoed.com

12345678910111213

Delen via
Delen via e-mail
      Bestanden toevoegen


      Remy Vastgoed